Data Services

Data services door Ping IT

Je gaat er zorgvuldig mee om en wilt er alles kunnen uithalen wat erin zit: data! Ping IT helpt je daarbij. Wij leveren uitgebreide IT-datadiensten die gebruik maken van de kracht van Microsoft 365. wij zorgen ervoor dat applicaties als SharePoint, Teams, Power BI, Power Apps en Azure voor jou gaan werken!

Onze Data Services.

Van Sharepoint en MS teams tot Azure en Power BI

Sharepoint data beheer

SharePoint stelt je in staat om documenten en informatie op een gestructureerde en georganiseerde manier te beheren. Dat maakt het samenwerken en het delen van kennis makkelijker en beter. Wij helpen je graag SharePoint op de voor jou beste manier in te zetten en te onderhouden.

MS Teams

Waar je ook bent, waar je ook werkt. Teams laat je samenwerken, overleggen, trainen en praten op ieder moment van de dag. Inloggen en je hebt elkaar gevonden. Ping IT zorgt ervoor dat Teams de betrouwbare communicatietool wordt binnen jouw onderneming. Uiteraard helemaal afgestemd op jouw wensen.

Azure

Azure is het cloud computing platform van Microsoft. Het helpt je bij het bouwen, implementeren en beheren van applicaties. In plaats van zelf een lokale server aan te schaffen, te beheren en te onderhouden, kun je je applicatie en gegevens hosten in de cloud. Wij hebben de expertise en zetten deze graag om jouw onderneming zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van Azure.

Power BI

Power BI is een tool van Microsoft waarmee je bedrijfsdata kunt visualiseren en daardoor eenvoudiger kunt analyseren. Excel-sheets, CSV-files en SQL Server-tabellen worden automatisch omgezet in overzichtelijke rapporten en interactieve dashboards. Wij helpen je graag deze handige tool zo goed mogelijk in te zetten.

PowerApps

Power Apps is een service voor het bouwen en gebruiken van aangepaste bedrijfsapps waarmee je verbinding met je data kunt maken en zowel via het web als mobiel kunt werken. Wij helpen je graag – zonder dat je tijd en kosten hoeft te besteden aan de ontwikkeling van aangepaste software- hoe jouw onderneming hier gebruik van kan maken.

Data integratie

Wij hebben de expertise om jou te ondersteunen bij het optimaal gebruik maken van alle Microsoft 365-producten. Of het nu gaat om het ontwerpen en implementeren van SharePoint-sites, het opzetten van samenwerkende werkomgevingen met Teams, het bouwen van aangepaste apps met Power Apps, of het hosten van applicaties op Azure; we bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Dit bieden we ook: Cyber Security door professionals.

Laat cybercrime geen vat krijgen op jouw onderneming. Vertrouw op de kennis, kunde en ervaring van onze professionals. We helpen je graag om je systemen en processen te beveiligen. We vertellen je er graag meer over.

Zie wat we doen.

Ontdek de projecten

lloyd dirks 0vsk2 9dkqo unsplash 2
daniel korpai aUmq85 2V7I unsplash scaled e1606140943630
manuel cosentino M3fhZSBFoFQ unsplash
balazs ketyi jRUW43RuZ A unsplash
seashell in love kristin xpuLgz p9zM unsplash
omid armin UtuGfdUwdRg unsplash

Direct in contact.

We staan klaar om je te helpen bij iedere vraag

Snelle reactie

Jij vraagt; wij antwoorden! En altijd binnen de afgesproken tijd!

Specialisten met kennis

Wij weten hoe IT werkt én hoe het voor jou werkt!

Goede service

We staan altijd voor je klaar met de, voor jou, beste oplossing!

Wij weten alles van databeheer.

Lenovo logo white transparent 2
microsoft logo white transparent
veeam logo white transparent
vmware logo white transparent 2