Over ons

welkom bij Ping IT.

we staan voor je klaar; ook als je bij ons werkzaam bent

Ping IT: wij zijn een jong en enthousiast IT-team. We werken vanuit het prachtige Drentse Hoogeveen.  

Bij ons draait alles om creatieve en innovatieve oplossingen. We houden ervan om uitdagingen aan te gaan en nieuwe ideeën te verkennen.  

Waar je ons aan herkent? Onze nieuwsgierigheid. We zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en trends en vinden het geweldig om te experimenteren en te leren.  

Daarnaast hechten we veel waarde aan gezondheid en eenvoud. We geloven dat een gezonde balans tussen werk en privé essentieel is voor iedereen waarmee wij werken.  

Bij ons kun je als klant en als medewerker rekenen op een vriendelijke en informele sfeer. We zetten ons in om IT-uitdagingen op een persoonlijke en professionele manier aan te pakken. We lossen het op als je onze klant ben en we geven je alle ruimte om die uitdagingen aan te gaan wanneer je onze collega bent.

Samen gaan we voor succes en streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen. Van de klant én van jou als medewerker!

Lijkt het je wat om bij ons te werken? Check dan onze vacaturepagina en solliciteer. Geen vacatures, maar ben jij ervan overtuigd dat Ping IT voor jou the place to be is? Laat wat van je horen. We gaan graag met je in gesprek wanneer je je herkent in de volgende punten:

  • je beschikt over een relevante opleiding en bent een vakidioot als het om IT gaat
  • je werkt probleemoplossend en klantgericht
  • Je weet dat IT storingen zich niet altijd aan kantoortijden houden en bent je ervan bewust wat dit voor jou als medewerker betekent
  • je wilt niet alleen je kennis delen, maar ook graag blijven leren
  • je bent een leuk mens dat waarde hecht aan sportiviteit en gezondheid

Dit is ons team.

Zullen we kennismaken?

Ivo b w

Ivo Ring

IT System Engineer

Team 3 Aron b w 1

Aron Bisschop

IT Support Engineer

Team 5 new b w

Mark Scholing

IT System Engineer

Team 2 b w 1

Geertje IJbema

Support Manager

Waarom kies je voor Ping IT Works

Wij zijn de IT-afdeling van jouw organisatie; ingericht zoals jij het wilt. We zijn innovatief, leveren maatwerk, bieden betrouwbare IT oplossingen én zijn altijd bereikbaar. Welke IT-vraag er ook leeft in jouw onderneming: we make it work!