IT Dienstverlening

IT Dienstverlening door Ping IT

Applicatieontwikkeling, systeemintegratie, Cloud Computing en IT-werkplekondersteuning: wij leveren op maat gemaakte oplossingen die garant staan voor efficiëntie, veiligheid én kosteneffectief zijn. Door de IT-taken van je onderneming aan ons uit te besteden, maak je het jezelf een stuk makkelijker. Maak gebruik van onze expertise en ervaring, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Geen zorgen meer over IT; wij doen immers ook waar we goed in zijn. Daar kun je op vertrouwen.

Onze IT Dienstverlening.

Alles van netwerk beheer tot Voip telefonie

Netwerk beheer

Een bedrijfsnetwerk waar je geen zorgen over hebt. Een netwerk dat goed ontworpen is, pro-actief gemonitord wordt en afgestemd is op de beveiligingseisen van vandaag. Dat is netwerkbeheer zoals Ping het ziet!

Server beheer

Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van veilige serveromgevingen. Of je nu een kleine onderneming hebt die een lokale serveroplossing nodig heeft of een groter bedrijf dat in de cloud werkt; wij bieden je de technische kennis en ervaring.

Informatiebeveiliging

Het opzetten van een solide toegangsrechtenstructuur; hiermee zorg je ervoor dat informatie alleen onder ogen komt van mensen die daartoe geautoriseerd zijn. Gevoelige gegevens worden veilig en compliant beheerd, conform de GDPR-regelgeving.

Gebruikers-authenticatie

Zeker weten wie de gebruiker van jouw documenten en data is? Dat doen we door het instellen van Single Sign On. Gebruikers authentiseren zich eenmalig in hun omgeving, (desktopbureaublad/smartphone), via face ID of andere sterke technieken. Zij krijgen daarmee toegang tot gekoppelde toepassingen die deze vastgestelde identiteit gebruiken.

Werkplek beheer

Op kantoor of op de thuiswerkplek: je moet kunnen rekenen op een veilige, stabiele en betrouwbare werkplek. We bieden end-to-end oplossingen voor implementatie, onderhoud en ondersteuning van gebruikerswerkplekken, waarbij we rekening houden met het volledige levenscyclusbeheer van apparaten.

VoIP Telefonie

Bellen, maar dan anders! Microsoft Teams is niet alleen een krachtige samenwerkings- en communicatietool, maar biedt ook geïntegreerde VOIP-telefoniefuncties. Met Teams kun je (video)gesprekken voeren via het internet, rechtstreeks vanuit de applicatie. Het biedt functies zoals bellen, doorschakelen, voicemail en meer.

Teams Rooms meetingrooms

Vergaderen op afstand en toch bij elkaar: Microsoft Teams maakt het mogelijk. Met de volledige Microsoft Teams-functionaliteit kunnen je medewerkers eenvoudig en probleemloos vergaderen, presentaties delen en samenwerken, allemaal binnen één geïntegreerde omgeving. Ping IT biedt op maat gemaakte vergaderruimtes met high-end audiovisuele middelen en perfect geïntegreerde elektronische apparaten, uiteraard afgestemd op dat wat jij nodig hebt om goed en probleemloos te kunnen vergaderen op afstand.

E-Mail

We kunnen er gewichtig over doen: maar over e-mail moet je je geen seconde zorgen hoeven te maken. E-mailen moet veilig, betrouwbaar én gemakkelijk zijn. We bieden uitgebreide e-mailservices, waaronder het hosten van Office365 (Microsoft 365), beveiliging, anti-malware en geautomatiseerde e-mailhandtekeningen met een uniforme bedrijfsstijl. E-mailen kan vanaf elk apparaat!

Dit bieden we ook: Professionele data services.

Gegevens verwerken? De Microsoft-365 producten maken je het een stuk gemakkelijker! Bij Ping IT zorgen we ervoor dat jouw onderneming optimaal gebruik kan maken van alles wat SharePoint, Teams, Power BI, Power Apps en Azure te bieden hebben. We gaan er graag over met je in gesprek!

Zie wat we doen.

Ontdek de projecten

lloyd dirks 0vsk2 9dkqo unsplash 2
daniel korpai aUmq85 2V7I unsplash scaled e1606140943630
manuel cosentino M3fhZSBFoFQ unsplash
balazs ketyi jRUW43RuZ A unsplash
seashell in love kristin xpuLgz p9zM unsplash
omid armin UtuGfdUwdRg unsplash

Direct in contact.

We staan klaar om je te helpen bij iedere vraag

Snelle reactie

Jij vraagt; wij antwoorden! En altijd binnen de afgesproken tijd!

Specialisten met kennis

Wij weten hoe IT werkt én hoe het voor jou werkt!

Goede service

We staan altijd voor je klaar met de, voor jou, beste oplossing!

Wij weten hoe IT werkt.

Lenovo logo white transparent 2
microsoft logo white transparent
veeam logo white transparent
vmware logo white transparent 2