Cyber Security

Cyber Security door Ping IT

Je moet er niet aan denken; maar ook jouw onderneming kan het slachtoffer worden van cybercrime. Wij weten echter hoe we jouw organisatie optimaal kunnen beschermen tegen cyberdreigingen. We ontwikkelen een beveiligingsstrategie op maat waarbij we de kwetsbaarheden identificeren, de gewenste oplossingen implementeren en jouw medewerkers trainen om cybercrime te herkennen en hierop te anticiperen.

Onze Cyber Security.

De perfecte combinatie van beveiligingsmaatregelen, kennis en bewustwording

Risico Inventarisatie

Weten waar de zwakke plekken op IT-gebied zitten. Dat is de eerste stap om te zetten wanneer je serieus met cyber security aan de slag wilt gaan. Wij identificeren de kwetsbaarheden en brengen je helder in beeld wat de risico’s zijn en waar deze liggen. En natuurlijk koppelen we daar de, voor jou, beste oplossing aan.

Monitoring

Meten is weten. En daarom is het belangrijk dat IT-processen blijvend gemonitord worden. Wij kunnen je helpen bij het monitoren van het netwerkverkeer en analyseren van logbestanden. Daarmee kunnen dreigingen, kwetsbaarheden en cyberaanvallen vroegtijdig worden ontdekt.

User Awareness Training

Cyber security gaat niet alleen over netwerkverkeer en computers. De mens is een minstens zo belangrijk gegeven. We bieden daarom uitgebreide en interessante gebruikerstrainingen om het bewustzijn van je medewerkers rondom cyberdreigingen te vergroten.

Attack Simulation

De juiste beveiligingsmaatregelen en training van je medewerkers zijn een mooie basis. Maar onze cyber security strategie gaat verder! We voeren regelmatig aanvalssimulaties uit om de reactie en het gedrag van gebruikers te testen.

Audits en subsidies

Wil je een cybercrime verzekering afsluiten? Dan vragen verzekeringsmaatschappijen vaak om een audit. Wij kunnen die voor je verzorgen.

En wist je dat je de overheid regelmatig subsidie-mogelijkheden biedt wanneer je in cyberweerbaarheid investeert? Je leest er meer over op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland RVO.

OT Security

Operational Technology (OT) is een verzamelnaam voor verschillende systemen die worden gebruikt voor het beheer van operationele processen zoals het aansturen en monitoren van (industriële) apparatuur. Ook voor deze systemen bieden we de beste beveiligingsmaatregelen.

Dit bieden we ook: een helpdesk zoals jij het wilt!

We bieden ondersteuning op afstand via telefoon en Teams (met remote view-sessies), zodat we snel kunnen reageren op technische problemen en vragen. Liever iemand fysiek in de buurt? We kunnen je ook on-site ondersteuning op jouw eigen locatie bieden.

Zie wat we doen.

Ontdek de projecten

lloyd dirks 0vsk2 9dkqo unsplash 2
daniel korpai aUmq85 2V7I unsplash scaled e1606140943630
manuel cosentino M3fhZSBFoFQ unsplash
balazs ketyi jRUW43RuZ A unsplash
seashell in love kristin xpuLgz p9zM unsplash
omid armin UtuGfdUwdRg unsplash

Direct in contact.

We staan klaar om je te helpen bij iedere vraag

Snelle reactie

Jij vraagt; wij antwoorden! En altijd binnen de afgesproken tijd!

Specialisten met kennis

Wij weten hoe IT werkt én hoe het voor jou werkt!

Goede service

We staan altijd voor je klaar met de, voor jou, beste oplossing!

"Wij houden IT veilig."

Lenovo logo white transparent 2
microsoft logo white transparent
veeam logo white transparent
vmware logo white transparent 2