NIEUWE SOFTWARE

De wereld van IT is constant in beweging. Allerlei toepassingen en innovaties verouderen in een razend tempo, en daarom zorgen we bij Ping IT dat jij altijd up-to-date aan het werk kan. Bij ons worden de innovaties opgemerkt, zodat we deze bij jouw onderneming kunnen implementeren wanneer dit nodig is. Niet de zorgen, wel de functies.

WE MAKE
IT WORK!

KEEP IT
UP-TO-DATE!

KEEP IT UP-TO-DATE

We werken met goed zicht op nieuwe wetgevingen en IT-ontwikkelingen, zodat jij  je hier geen zorgen om hoeft te maken. In het beheerprogramma van Ping IT wordt er daarom niet alleen gezorgd dat je systemen werken, maar dat ze ook bestand zijn voor alle (toekomstige) veranderingen.

SAFE IT

In de up-to-date systemen die we implementeren houden we uiteraard altijd rekening met het inzetten van de meest veilige dataverbindingen en privacytoepassingen. Daarom kan jij met een gerust hart voor een beveiligingsupdate bij ons aankloppen.

KEEP IT 
UP &
rUNNING!

UP & RUNNING

Ook na de implementatie van nieuwe systemen blijven we met Ping IT dienstbaar voor jouw bedrijf. We houden nieuwe ontwikkelingen in de gaten en checken periodiek of alles nog efficiënt werkt. Mochten er nieuwe onderdelen zijn die voor jouw IT-systeem van toepassing zijn, laten we je het weten en springen we bij waar nodig.

IT MADE EASY

Na het bespreken van jouw IT-wensen zorgen wij dat we de meest gebruiksvriendelijke en innovatieve systemen afgeleverd worden aan jouw adres en installeren we alles van A tot Z. Je wilt immers goed voorbereid zijn op de toekomst en jouw systeem moet je daarbij kunnen faciliteren.