IT is what
we do!

Jouw IT-wensen

Elke onderneming heeft belang bij een goed werkend IT-systeem. Wel verschillen de bedrijfsstructuren tussen ondernemingen en de benodigde applicaties die op elkaar afgestemd moeten worden. Om goed inzichtelijk te krijgen wat jij nodig hebt, kijken we samen naar jouw wensen en stellen we een plan op voor jouw situatie.

adviseren | innoveren | oplossen

IT
Safety first!

Veiligheid

Bij Ping IT brengen we graag voor jou de (online-) veiligheidsrisico’s in beeld. Informatiebeveiliging is voor iedere organisatie belangrijk. We kijken daarom samen met jou naar hoe we de privacy en security als integraal IT-onderdeel naar wens kunnen ontwikkelen.

Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 kun je verzekerd zijn van een veilige werkomgeving. Daarnaast zullen wij  jou periodiek adviseren over toepassingen die de veiligheid van jouw onderneming vergroten. Wij zorgen ervoor dat het geregeld is en je er niet meer naar om hoeft te kijken, pas dan werkt het.

It works
for you!

Functionaliteit

IT moet voor jou werken. Daarom is een gedegen IT-structuur belangrijk. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Bij Ping IT kijken we altijd naar hoe IT de productiviteit, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van jouw onderneming bevordert. We zorgen ervoor dat de verwerking van alle gegevens tot in de puntjes is geregeld en dat je systeem is voorbereid is op de toekomst. Zo kan je altijd rekenen op voldoende opslag, een veilige informatietransport, goede beveiliging en andere gewenste functies.

Efficiëntie

Sta jij voor een technische uitdaging? Wij hebben de kennis in huis en weten precies wat jouw onderneming nodig heeft voor optimale prestaties. We lopen samen jouw systeem door en stellen een passend plan op, op basis van jouw benodigdheden.

WE KNOW
IT!